Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Echipa timely.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura „Termeni si conditii” din meniul site-ului.

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de SC ELECTRO – SERVICE SRL.

Datelele de identificare ale companiei sunt:
SC ELECTRO – SERVICE SRL
CUI: RO10650051
Reg.Com: J38/952/1991
Cont bancar : RO50RZBR0000060007747465 – Raiffeisen Bank, Rm. Valcea

Punct de lucru : Str. 9 Mai nr. 45 A, sector 6, Bucuresti
Tel : 0724.274.298( distributie ) / 0742.071.944 ( detalii tehnice )
Capital social: 1.001.000 RON

Copyright (dreptul de autor)

Intregul continut al site-ului timely.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea timelyshop.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ELECTRO – SERVICE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate

SC ELECTRO – SERVICE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
SC ELECTRO – SERVICE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
SC ELECTRO – SERVICE SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email sau alte date personale unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
SC ELECTRO – SERVICE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau portalurilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri sau portaluri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Conditii Legale

Site-ul timely.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia existentei viciilor ascunse) si, daca este cazul, sigilate.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul timelyshop.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC ELECTRO – SERVICE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

NOTA: Specificatiile Tehnice Si Imaginile Prezentate Au Caracter Informativ Si Pot Contine Erori Sau Inadvertente. Specificatiile Tehnice Si Pretul Produselor Pot Fi Modificate Fara Preaviz Sau Pot Contine Erori De Operare Si Nu Constituie Obligativitate Contractuala.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Va Multumim Pentru Intelegere Si Va Stam La Dispozitie Pentru Eventuale Clarificari.