Cum comand?

Cum comand? Cum platesc?

Efectuarea unei comenzi pe site-ul timely.ro reprezinta acordul dvs. cu termenii si conditiile de mai jos:

  1. Sa va creeati „CONT NOU”, folosind o adresa de e-mail valida. Daca aveti deja cont creat, va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi, sa va AUTENTIFICATI si sa actualizati, daca este cazul, atat datele dumneavoastra de contact, cat si adresa de livrare .
  2. Alegeti produsul dorit, apoi faceti click pe simbolul „Adauga in cos„. Daca cumva va razganditi puteti scoate produse din cos dand click pe butonul „Sterge” din dreptul oricarui produsului din cosul de cumparaturi.
  3. Dupa ce ati vazut continutul cosului puteti, fie sa continuati cumparaturile, dand click pe butonul „Adauga alt produs”, fie sa trimiteti comanda dand click pe butonul „Plateste”.
  4. Pentru a trimite comanda, trebuie sa completati cu date corecte formularul ce va va fi prezentat.
  5. Informatiile privitoare la livrare (nume si prenume, adresa, telefon si e-mail) vor fi folosite pentru a completa documentele de livrare si de aceea este deosebit de important sa completati cu atentie toate aceste informatii.
  6. Dupa trimiterea comenzii, in contul dvs de email veti primi un mesaj care sa va informeze asupra comenzii date, impreuna cu toate datele introduse de dumneavoastra, precum si o Factura Proforma, generata automat .
  7. In cel mai scurt timp de la confirmare veti fi contactat prin email sau telefon de echipa noastra pentru confirmarea comenzii.
  8. Comanda va fi achitata in functie de metoda de plata si metoda de transport selectata in cadrul procesului de completare a formularelor din cosul de cumparaturi.
  9. Preturile produselor exprimate in lei includ TVA.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati, intre orele 8:00 – 20:00, de Luni pana Vineri, iar Sambata intre orele 8:00 -13:00, la numarul de Telefon : 0724.274.298 .

Modalitati de plata:

numerar, la punctul de lucru din Bucuresti, sector 6, Str. 9 Mai nr 45A ;
numerar ( plata ramburs ), in momentul receptionarii marfurilor la domiciliul dvs ;
virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati, suplimentar, trimiterea unei facturi fiscale, diferita de cea generata automat de sistem. In aceasta varianta, livrarea marfurilor se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. ELECTRO – SERVICE SRL ( RO50RZBR0000060007747465 – RAIFFEISEN BANK, RM. VALCEA ).