De ce este necesar să curățăm ramele și întrerupătoarele prizelor?

De ce este necesar să curățăm ramele și întrerupătoarele prizelor?

Ramele, întrerupătoarele, capacele prizelor pot fi adesea trecute cu vederea când este vorba de curățare. Nu este chiar primul lucru la care oamenii se gândesc când fac curăţenie. Cu toate acestea, Timely vă recomandă să le curățați periodic. Aflaţi de ce trebuie să faceți acest lucru!

Ramele prizelor

De ce ar trebui să le curățați?
Motivele sunt similare cu carcasele comutatoarelor de lumină. Atrag germenii cu ușurință. De asemenea, culoarea se poate schimba în timp și poate colecta praf.

Cum să le curățați în siguranță?
Opriți alimentarea cu energie electrică pentru a preveni pericolele. Scoateți capacul plăcii de alimentare. Rama poate fi pur și simplu ștearsă cu apă caldă și săpun. Pulverizaţi cu o soluţie pentru îndepărtarea a prafului / murdăriei pe un tampon de bumbac și ștergeți cu grijă murdăria din priză. Dacă rama pare prea decolorată, înlocuiţi-o! Reporniţi alimentarea.

Capacele întrerupătoarelor

De ce ar trebui să le curățați?
Acestea sunt locuri comune pentru germeni. Un întrerupător este pornit și oprit pe toată ziua și noaptea de mai diverse persoane. Chiar dacă locuiți singur, sunteți în continuare în contact continuu cu germenii din alte zone.

Cum să le curățați în siguranță?
Nu pulverizați niciodată produsele de curățare direct pe capacul întrerupătorului. Dacă lichidul a intrat pe placa de comutare, există un risc major de pericol. Asiguraţi-vă că electricitatea este oprită în casă. Acest lucru va preveni electrocutarea şi alte riscuri. Scoateți capacul intrerupătorului de pe perete cu o șurubelniță. Curățați-l direct cu săpun și apă caldă. Uscați-l bine și înșurubați-l pe perete, apoi porniți din nou electricitatea. Dacă aveţi un capace care nu se pot deşuruba, atunci aplicaţi soluţia pe o cârpă uscată şi ştergeţi capacul direct pe perete. Ca şi în cazul de mai sus, electricitatea trebuie oprită.

Și dacă tot discutăm despre prize întrebarea se pune dacă aveți prize cu protecție pentru copii în cazul în care aveți copii?

Prizele electrice se găsesc în aproape fiecare cameră dintr-o cameră, ceea ce reprezintă un risc constant dacă aveți copii. Mulți copii suferă arsuri și șocuri severe în fiecare an din cauza introducerii diverselor obiecte în găurile acestora.

Preveniți acest lucru prin protejarea prizelor astfel:

Combinația întrerupător cu priză

Prizele cu întrerupător reprezintă un mecanism dual care blochează introducerea obiectelor în găurile acestora de către copii, aducând un plus semnificativ de siguranță.

Prize cu clapetă

Prizele standard cu protecție mecanică, cu clapetă, sunt la îndemână pentru oricine din punct de vedere financiar. Reprezintă o soluție ieftină și eficientă.

Capace de protecție

Capacele de protecție sunt perfecte pentru evitarea pericolului ca micuții năzdrăvani să bage mâna sau diverse obiecte în priză. Sunt potrivite atât pentru prize cu împământare cât și pentru cele fără.

Daca v-ati gandit sa refaceti instalatia electrica sau construiti o casa noua pe timely puteti gasi produse electrice precum conductor cuprudoza, beccablu electric litatsiguranta automata.

De asemeneanea pe Timely puteți găsi produse pentru instalații termicesisteme gazsisteme apasanitare sau electrice.

Pe langa panouri solare si sistem solar presurizat, pe Timely mai puteti gasi fitinguri alamateava si fitinguri cupruteava si fitinguri PPR,teava si fitinguri pexalteava si fitinguri PVCfitinguri zincrobineti gazcontoare apamufe rapide si mansoane reparatiiobiecte sanitare, baterii.

Add your comment